Hyperboreii si Zamolxismul

Hyperboreii-Zamolxismul-2

Lucrarea macedoneanului Branislav Stefanovski ofera accesul la izvoare si la un tezaur de informatii istorice necunoscute pana acum in istoriografia romana si care sunt in concordanta cu izvoarele indirecte din scrierile istoricilor sau autorilor antici.

In acelasi timp, amploarea si complexitatea investigatiei multidisciplinare, realizata cu instrumente istorice, lingvistice, arheologice, recursuri la Biblie, propune ipoteze indraznete legate de cunoasterea lumii vechi si despre radacinile crestinismului.

Sunt date extrem de utile pentru istoricii din diferite domenii, pentru filozofia istoriei si a cunoasterii si, nu in cele din urma, pentru toti cei care sunt interesati de propria cunoastere.

Branislav Stefanovski s-a nascut la 23 decembrie 1951 in Macedonia si este inginer electronist, pictor, poet, apicultor profesionist, cercetator in domeniile istoriei, limbii, religiei si mitologiei, heraldicii si toponimiei, expert in medicina alternativa si are deja publicate mai multe studii si carti legate de lumea traco-daca dar si depsre macedo-romani.

Sursa:

1) http://www.editurauranus.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=198&Itemid=36
2) http://glasul-moldovei.blogspot.com/2014/06/hyperboreii-si-zamolxismul.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s